11 березня
У Львові відбудеться 17-й Всеукраїнський юнацький турнір із легкої атлетики пам'яти Ярослава Тягнибока

11 березня 2017 року у Львові відбудеться 17-й Всеукраїнський юнацький турнір із легкої атлетики пам'яти Ярослава Тягнибока та відкритої першости Львівської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос". Змагання прийматиме легкоатлетичний манеж спорткомплексу СКА ЗОК (вул. Клепарівська, 39).

Юнацький турнір із легкої атлетики ВФСТ "Колос" пам'яти Ярослава Тягнибока проводиться з метою популяризації та розвитку легкої атлетики, підвищення рівня фізичного гарту дітей, покращення навчально-тренувального процесу відділень легкої атлетики спортивних шкіл та підвищення спортивної майстерности. Гасло змагань: "Хто ти, майбутній Олімпієць?".

Змагатимуться за першість у таких дисциплінах з легкої атлетики: стрибки у висоту (жінки та дівчата); спортивна ходьба 2000 м (дівчата) та 3000 м (жінки), 3000 м (юнаки та чоловіки); штовхання ядра (чоловіки та юнаки); штовхання ядра (жінки та дівчата); стрибки в довжину (жінки та дівчата); біг 400 м (жінки); біг 60 м (жінки та дівчата); біг 60 м (чоловіки та юнаки); біг 400 м (чоловіки); фінали біг 60 м (жінки та дівчат); фінали біг 60 м (чоловіки та юнаки); біг 800 м (дівчата); стрибки у довжину (чоловіки та юнаки); стрибки у висоту (чоловіки та юнаки); біг 800 м (чоловіки та юнаки); біг 200 м (жінки та дівчата); біг 200 м (чоловіки та юнаки).

Участь у змаганнях візьмуть атлети з Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської, Рівненської та Хмельницької областей.

Початок змагань ‒ о 10:00. Парад-нагородження відбудеться о 14:00.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода"