30 травня
Націоналісти Львова закликають громаду прийти та підтримати маніфест і амністію українських воїнів

30 травня 2017 року о 9:00 біля Львівської обласної держадміністрації націоналісти проведуть акцію і передадуть голові Львівської обласної ради звернення з вимогою до депутатів поставити на розгляд сесії Львівської облради та ухвалити звернення до Президента України, Кабінету Міністрів та Верховної Ради негайно підписати закон "Про амністію у 2016 році".

Окрім цього, під час сесії Львівської обласної ради активісти озвучать іще низку вимог, задекларованих у Національному маніфесті: це націоналізація російського капіталу в Україні, припинення постійного зростання тарифів на комунальні послуги та продовження мораторію на продаж землі до врегулювання економічної та соціяльно-політичної ситуації в країні.

Акція відбудеться за участи представників ВО "Свобода", "Національного корпусу", "Правого сектора" та ВГО "Сокіл".

Окрім цього, учасники також проведуть акцію під стінами Львівської міськради з вимогами до міського голови А. Садового щодо вирішення сміттєвої проблеми та попередження екологічної катастрофи у Львові.

Організатори закликають долучитись усіх небайдужих!

Прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода"