23 серпня
Львівська "Свобода" закликає українців взяти участь в акції "Мій прапор ‒ моя свобода"

23 серпня 2017 року Львівська міська організація ВО "Свобода" організовує раптівку (флеш-моб) "Мій прапор ‒ моя свобода", приурочену до Дня Державного прапора України.

Зокрема, з ініціятиви депутата Львівської міськради від ВО "Свобода" Мар'яни Батюк кількома десятками синьо-жовтих стягів о 9:30 прикрасять вікна львівської школи №100.

"У ці святкові дні про нашу незалежність нам мають нагадувати не лише прапори на флаґштоках будинків, які зранку розвісять комунальники. Незалежність ‒ це свято всіх українців. Прикрасьте синьо-жовтими прапорами свої вікна та балкони. Покажемо, що День прапора і День незалежности для українців ‒ це не просто вихідні!" ‒ закликала Мар'яна Батюк.

Організатори також закликають учасників флеш-мобу ділитися світлинами з прапором України у соцмережі Facebook. Фото позначати хештегами: #МійПрапорМояСвобода, #МійПрапор.

Керівник Служби ВО "Свобода" з питань національної пам'яти Михайло Галущак зауважив, що з метою підняття патріотичного духу українців у всіх областях держави свободівці організують подібні акції: так, у Харкові роздаватимуть шалики "Харків ‒ це Україна"; на вулицях Києва свободівці організують проведення різноманітних конкурсів на патріотичну тематику тощо.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода"