26 жовтня 2017
Націоналісти Львова спільно з профспілками ЛАЗу та ГО проведуть пікет міськради

26 жовтня 2017 року націоналісти Львова проведуть пікет міської ради з вимогою про недопущення фінансування окупантів з б'юджету міста Львова. В акції візьмуть участь представники ВО "Свобода", "Національного корпусу", "Правого сектору", "Соколу" та профспілок ЛАЗу, а також инших громадських організацій. Початок ‒ о 9:30.

Текст спільного звернення:

Спільна заява українських націоналістів щодо недопущення фінансування окупантів з міського бюджету Львова.

На пленарному засіданні Львівської міської ради 5 жовтня 2017 року депутатська більшість в складі фракцій "Самопоміч", "Блок Петра Порошенка", "Громадянська позиція" "УКРОП" та частина "Народного контролю" затвердили ухвалу, яка передбачає перерахунок 19, 5 мільйонів гривень з міського бюджету у розпорядження підприємства, підконтрольного цивільній дружині та бізнес-партнеру одіозного російського олігарха та власника ним же розграбованого "Львівського автобусного заводу" Ігоря Чуркіна.

Родина Чуркіних злочинно приватизувала та довела до повного розвалу одне із найбільших підприємств східної Європи, а тепер у змові з мером Львова та підконтрольними йому депутатами хоче отримати майже 20 мільйонів бюджетних гривень.

В час, коли вся Україна веде війну за державність, в тилу місцеві бариги йдуть на змову з яскравими представниками держави-окупанта.

Будь-яка співпраця з ворогом, тим більше його пряма фінансова підтримка ‒ це злочин проти держави та зрада національних інтересів.

Ми, українські націоналісти, вимагаємо негайно скасувати ухвалу міської ради "Про погодження підписання меморандуму про співпрацю" та не допустити фінансування пособників російських окупантів. Жодної гривні на користь ворога!

Прес-служба ВО "Свобода"