17 вересня 2012
Депутатське звернення Ірини Сех щодо невідповідності правовстановлюючим документам даних технічного паспорта на житловий будинок № 19 по вул. Топольній у м. Львові

Директору Обласного.

комунального підприємства.

Львівської обласної ради.

"Бюро технічної інвентаризації.

та експертної оцінки".

п. Базарнику І.

м. Львів, вул. Липинського 54.

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ.

До мене звернулась гр. Гошовська О. Б. (м. Львів, вул. Лукіяновича, 5/8а) зі заявою з приводу фальсифікації, як вона вважає, та невідповідності правовстановлюючим документам даних технічного паспорта на житловий будинок № 19 по вул. Топольній у м. Львові, виготовленого станом на 10.12.2006р. ОКП "Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки".

З огляду на вищезазначене та на виконання депутатських повноважень щодо представництва та захисту прав і інтересів виборців, відповідно до статей 11 - 13 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад",.

прошу:

- забезпечити ретельне вивчення та перевірку обставин, викладених у заяві гр. О. Б. Гошовської та вжити належних і вичерпних, в межах компетенції, заходів по усуненню, за наявності, порушень чинного законодавства та відновленню порушених прав заявниці.

Про наслідки розгляду депутатського звернення прошу повідомити мене та заявників в установленому порядку.

Додаток: матеріали на 8-ти арк.

З повагою голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Ірина Сех