17 вересня 2012
Депутатське звернення Ірини Сех щодо бюрократичної тяганини з проведення капітального ремонту квартири ветерана праці та дитини війни, мешканки м. Львова

Львівському міському голові.

п. Садовому А. І.,.

79006, м. Львів, пл. Ринок, 1.

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ.

До мене звернулась громадянка Рогуля А. М., пенсіонерка, ветеран праці і дитина війни, тимчасово проживає по вул. Айвазовського, 12/29, м. Львів, з приводу влаштованої посадовцями міської ради ганебної тяганини з проведенням капітального ремонту її квартири № 9 на вул. Зустрічна, 6, яка стала непридатною для проживання внаслідок пожежі на горищі будинку.

Як випливає з матеріалів звернення, відповідальні чиновники міської ради неодноразово протягом останніх трьох років здійснювали обстеження погорілої квартири та письмово запевняли про необхідність і гарантії здійснення її капітального ремонту за рахунок бюджетних коштів.

Однак, на жаль ці запевнення так і залишились бюрократичними відписками, що вказує на ознаки службової недбалості та безконтрольності з боку керівництва міської ради щодо реалізації належних органам місцевого самоврядування повноважень в галузі житлово-комунального господарства та забезпечення житлових прав територіальної громади.

Виходячи з викладеного та на виконання депутатських повноважень щодо представництва та захисту прав і інтересів виборців,.

прошу Вас:

- забезпечити перевірку викладених обставин та вжити належних і предметних, в межах компетенції, заходів реагування з метою невідкладного вирішення питання з капітальним ремонтом житла гр. Рогулі А. М.

Про результати розгляду звернення прошу повідомити мене та гр.. Рогулю А. М. у встановленому законом порядку.

Додатки: на 18 арк.

З повагою голова фракції ВО "Свобода" у Львівській області Ірина Сех