Віктор Цимбал

Боєць батальйону "Січ", прихильник ВО "Свобода". Загинув під час несення служби у Слов'янську 14 листопада 2014 року.

Віктор Цимбал народився 16 березня 1991 року в селі Велика Березянка Таращанського району, що на Київщині, в родині селян. В 1997-му році пішов до першого класу Великоберезянської загальноосвітньої школи.

В 2006 році отримавши неповну середню освіту, вступив до Таращанського аграрного коледжу на спеціальність "технік-механік". З 2010 по 2011 роки проходив військову службу в рядах Збройних Сил України у військах протиповітряної оборони в місті Севастополь. Можливо, Крим не здався б окупанту, аби на півострові служило кілька тисяч таких націоналістів як Віктор Цимбал.

У 2013 році закінчив навчання в Таращанському аграрному коледжі і здобув диплом техніка-механіка. У цей час стає прихильником "Свободи" і займається залученням молоді Таращанського району до націоналістичного середовища. Долучається до акцій під час Революції Гідности.

Уже 26 серпня 2014 року пішов до МВС і 31 жовтня 2014 року Віктор вступив до лав націоналістичного батальйону спеціального призначення "Січ". За словами матері бійця Світлани, при виборі підрозділу для несення служби, Віктор орієнтувався на "Січ" як на батальйон, сформований переважно зі свободівців. Хоча знайомі агітували Віктора ставати до іншого добровольчого батальйону.

Боєць загинув 14 листопада 2014 року в "зоні АТО", у місті Слов'янську.